loading...
هشت نجوم
آخرین ارسال های انجمن
محمد محسن احمدی وجد بازدید : 115 دوشنبه 05 بهمن 1394 نظرات (0)

مجموعه Incredible Planets And Space شامل زیباترین تصاویر از فضا و سایر کرات می باشد. این مجموعه به تصاویری دلنشین و با کیفیت فوق العاده عالی HQ با رزولوشن ۱۶۰۰×1200 می پردازد که موضوع های مختلف فضایی را در بر می گیرد . شما از هم اکنون می توانید این مجموعه تصاویر فوق العاده زیبا را با کیفیتی عالی از وبسایت دانلودها دریافت نمایید.

 

Incredible%20Planets%20And%20Space مجموعه زيبا و خيره كننده از تصاوير فضايي و ساير سيارات

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 167 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)

سياه چاله چيست؟

سیاهچاله، این اجرام نادر و عجیب، را می‌توان نتیجه تفکرات جوان باهوش آلمانی که در سال ۱۹۱۶ در دفتر ثبت اختراعات سوئیس مشغول به کار بود دانستآلبرت اینشتین در سال ۱۹۱۹ تئوری نسبیت عام خود را که انقلابی عظیم در فیزیک نوین بود را ارائه کردآلبرت اینشتین پی برده بود که جهان اساساً در مکانهای متفاوت نسبت به قوانین نیوتن قابل توضیح نیست. او گفت که سه بعد از فضا نمی‌توانند به صورت مجزا از بعد چهارم یعنی زمان باشند. او گفت که اینها باهم پیوسته هستند و آنها رافضا - زمان نامیداین ساختار همانند یک ساختار نامرئی است که در واقع وجود دارد. او گفت که فضا نمی‌تواند مطلق باشد، بلکه پیوسته‌است. این بافت فضا زمانی می‌تواند خمیده شود و یا اینکه پیچ و تاب پیدا کند.

این بافت که می‌تواند جالب باشد فقط در صورتی می‌تواند مسطح و صاف باشد که هیچ چیز در روی آن وجود نداشته باشد. اگر جسمی جرم دار در روی آن وجود داشته باشد گرانش نیز وجود دارد و هر جا که گرانش وجود داشته باشد این بافت فضا - زمان خمیده می‌شود. و همین خمیدگی بافت فضا- زمان برای اجرام حکم می‌کند که چگونه حرکت کنند.یا در واقع می‌گوید که گرداگرد این فضا - زمان خمیده به سیر و سفر بپردازند. گرانش در تئوری نسبیت عام اثر هندسی جرم بر فضای اطراف خود است. اگر بخواهیم کمی ساده‌تر توضیح دهیم همین خمیدگی عامل ایجاد گرانش است

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 109 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)


قرآن كريم در مورد سياه چاله ها مشخصاتي را بيان مي كند.

اين مشخصات عبارتند از : 
1) آن ها ستارگاني در حال حرکت هستند. (همان گونه كه علم مي گويد)
2) آن ها پنهان هستند. (همان گونه كه علم مي گويد نور نيز نمي تواند از آن ها عبور كند)
3) آن ها ستارگاني جارو کننده هستند. (همه چيز را مي بلعند)
ابتدا آياتي از قرآن كريم را بررسي مي كنيم و بعد از ديد علمي به اثبات آن مي پردازيم

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 125 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)

دانشمندان به تازگی به این نتایج رسیده اند که تمام عناصر سازنده بدن انسان در قلب ستارگان تشکیل شده.و حیات در سیارات با ستارگان نسبت مستقیم دارد که برای مطالعه بیشتر می توانید به این لینک و این لینک مراجعه فرمایید.

اما در مورد شکل گیری ستارگان نیز هرکسی مطالعاتی در زمینه ستاره شناسی دارد می داند که ستارگان در فضا به وسیله گازها و گرد و غبارشکل می گیرند.[منبع در ویکی پدیای فارسی]

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 113 سه شنبه 02 تیر 1394 نظرات (0)


این مجموعه ها شامل تصاویر واقعی و عکس های گرافیکی مختلف با کیفیت بسیار بالا می باشند. عکس هایی از فضا، آسمان شب، ستارگان و سیارات، کهکشان ها، فضانوردان، تلسکوپ ها، حیات فرا زمینی، مناظر بسیار زیبای طبیعی، رویدادهای نجومی، سیارات و منظومه هایی خارجی، بلاهای آسمانی، ایده های ذهنی، تخیلی و گرافیکی از آسمان و کیهان،... بخش هایی از تصاویر موجود در این گالری ها هستند. امیدواریم از تماشای آنها لذت ببرید.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 124 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

همزمان با آخرین روزهای سال 2013 میلادی، خبرگزاری رویترز مجموعه‌ای از بهترین تصاویر فضایی سال را انتخاب و مجددا منتشر کرده است.

این تصاویر منتخب، به مرور رویدادهای فضایی و نجومی سال 2013 پرداخته‌اند که از حرکت شهاب‌سنگ بر فراز شهرهای روسیه و تجربیات فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی تا نمای دیدنی اجسام فضایی از زمین و سیاره آبی‌رنگ ما از منظر فضا را در برگرفته‌اند.



«وَزَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيم»

«و آسمان (محسوس) دنيا را به چراغهاي رخشنده (مهر و ماه و ستارگان) زيب و زيور داديم و آن را حفظ کرديم»

فصلت﴿۱۲﴾

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 126 سه شنبه 06 آبان 1393 نظرات (0)

 

سیاهچاله چیست؟
سیاهچاله ناحیه ای از فضاست که تجمع جرم در آن آنقدر زیاد است که اشیاء نزدیک آن هیچ راهی برای گریز از کشش گرانشی ان ندارند.برای درک بهتر اگر شما یک سنگی را از سطح به بالا پرتاب کنید،سنگ بالاخره به پایین می آید(به خاطر وجود نیروی گرانش).و اگر این سنگ را با سرعت بیشتری به بالا پرتاب کنید،ممکن است بر گرانش غلبه کند و آنقدر به بالا برود که از جو زمین خارج بشود...
 




محمد محسن احمدی وجد بازدید : 86 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
قرآن از خورشید سخن گفته است و آن را « چراغ » نامیده است و این نام گذاری با توجه به علوم و اکتشافات فضایی اخیر بسیار دقیق می نماید . در ادامه مطلبی که شهادت به دقت این کلمات می دهد را با هم می خوانیم...

 

The Qur'an speaks of the sun and the "Light" is called and named according to the latest science and space exploration is very accurate. Read carefully the words of the testimony that we read together ...

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 85 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
يكي از نمادهاي زندگي ويا شايد سرچشمه آن بر روي كره زمين خورشيد مي باشد ، اما خداوند در قرآن از زماني خبر ميدهد كه اين ستاره ...

 

Or maybe one of the symbols of the origins of life on earth is the sun, but God has since announced that the star ...

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 97 شنبه 15 شهریور 1393 نظرات (0)

تقویم زمین شناسی

زمین

از مدت‌ها قبل زمین شناسان با توجه به ترتیبی که در ته نشینی لایه‌های مختلف پوسته زمین وجود دارد، سعی در تدوین جدولی نمودند تا بتوانند هر لایه را در جای خود ترسیم نمایند. در اواخر قرن هفدهم زمین شناسانی که در ایتالیا و آلمان کار می‌کردند یک ستون چینه شناسی سه قسمتی درست کردند.

 

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 86 شنبه 15 شهریور 1393 نظرات (0)

زمین‌شناسی تاریخی، شاخه مهمی از علم زمین‌شناسی است

که از تاریخ تحولات و تکامل تدریجی زمین و حیات وجود در آن از

ابتدای تشکیل تا به امروز بحث می‌نماید. از این رو زمین‌شناسی تاریخی

ارتباط بسیار نزدیکی با چینه‌شناسی و فسیل‌ شناسی دارد.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 104 شنبه 15 شهریور 1393 نظرات (0)
 

تاكنون نظریات زیادی در مورد منشأ منظومه شمسی و زمین ارائه شده است، در میان آن‌ها، دو نظر اساسی وجود دارد. اولی، فرضیه برخورد نزدیك نام گرفته است.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 83 شنبه 15 شهریور 1393 نظرات (0)
شکل‌گیری منظومه شمسی حدود 5 میلیارد سال پیش، از ابری متشکل از گاز و غبار بین ستاره‌ای، آغاز شد. جاذبه باعث انقباض ابر شده و کره متراکمی از گاز در مرکز ابر به وجود آورد.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 78 یکشنبه 22 تیر 1393 نظرات (0)
قمرهايي که در مدار سياره هاي انگشت شمار منظومه خورشيدي در حرکتند در واقع اجرام ناشناخته اي هستند که اميد يافتن حيات در آنها بسيار بالا بوده و در عين حال ويژگي هاي عجيب در برخي از آنها حيرت دانشمندان را برانگيخته است.

شايد قمرها از نظر ابعاد در برابر سياره ها بسيار کوچکتر به نظر بيايند اما گاهي اوقات از نظر ويژگي و ساختار نسبت به سياره خود به شهرت بالاتري دست پيدا مي کنند. تعداد قمرهاي شناخته شده در منظومه خورشيدي از تعداد سياره هاي شناخته شده بسيار فراتر بوده و به صورت تقريبي به ازاي هر سياره 20 قمر وجود دارد که در عين حال اين کره هاي سنگي از تنوع و گوناگوني بالايي نيز برخوردارند.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 76 جمعه 30 خرداد 1393 نظرات (0)

تاکنون دانشمندان تصور می کردند که شکل گیری دنیایی شبیه به زمین عمدتا اطراف ستاره هایی صورت می گیرد که دارای عناصر غنی چون آهن و سلیکون هستند

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 145 جمعه 30 خرداد 1393 نظرات (0)

مجله نشنال جغرافی این هفته با ارائه تصاویری زیبا، میدان مغناطیسی طوفان خورشیدی،

زمستان مریخی و نیمه پنهان ماه در تلاقی با سیاره مشتری به معرفی بهترین تصاویر نجومی پرداخته است.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 79 سه شنبه 27 خرداد 1393 نظرات (0)

سایت هشت نجوم:

یک سند محرمانه "اف بی ای" در مورد اینکه چگونه افسران پلیس و ارتش شاهد انفجار یک بشقاب پرنده در شهر یوتاه بودند،فاش شده است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری انتخاب Entekhab.Ir، در روز چهارم اپریل 1949، ماموران ویژه تلگرافی  "فوری" به رئیس اداره یعنی ادگار هوور زدند.


محمد محسن احمدی وجد بازدید : 84 سه شنبه 27 خرداد 1393 نظرات (0)

استفان هاوكينگ دانشمند انگليسي روز يكشنبه گذشته هشدار داد: "موجودات فضايي احتمالا وجود دارند اما بشر بايد از تماس با آنها بپرهيزد چراكه عواقب ناخوشايندي در پي خواهد داشت."

اخترفيزيكداني بر اساس گزارشات تصويري انگليس گفت: "اگر موجودات فضايي مارا ببينند نتايج آن مشابه زماني خواهد بود كه Columbus در آمريكا به زمين نشست و براي اهالي آمريكا هرگز جبران نشد."  ... برنامه ها جهاني را به تصوير مي كشند كه در آن فرم هاي خارجي حيات با سفينه هاي عظيم الجثه خود پس از خشكاندن سياره خويش به دنبال منابع حياتي مي باشند.

هاوكينگ هشدار داد: "چنين موجودات فضايي پيشرفته اي احتمالا به دنبال جمع آوري تمام سيارات غني هستند."

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 88 سه شنبه 27 خرداد 1393 نظرات (0)

دو تیمی که در آزمایشگاه بین المللی شتاب دهنده ذرات Tevatron واقع در باتیویا کار می کردند٬ نشانه هایی از نسل جدید ذرات بنیادی پیدا کرده اند که می تواند به سه نسل قبلی که تاکنون می شناختیم اضافه شود. اما این ذرات جدید چه چیز خاصی میتوانند داشته باشند؟

اگر این ذرات واقعا وجود دارند باید درباره معمای چندین ساله ای که چگونه جهان در نخستین لحظات خود بعد از انفجار بزرگ از خودویرانگری اجتناب کرد توضیحی داشته باشند. در ابتدا گزارشی از آنچه تاکنون میدانیم به این شرح داریم. هر یک از سه نسل معلوم ماده دربرگیرنده دو نوع ذره بنیادی به نامهای کوارک و لپتون است. لپتونهای نسل اول شامل الکترون و نیوترینو (نوترون خودی یا مانوس) هستند.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 92 شنبه 24 خرداد 1393 نظرات (0)

دانشمندان دانشگاه پنسیلوانیا معمای 55 ساله ماه را حل کردند. معمای بلندی‌های طرف دور ماه» در سال 1959 و هنگامی مطرح شد که فضاپیمای شوروی به نام Luna 3 اولین تصاویر سوی تاریک ماه را به زمین ارسال کرد. این بخش سوی تاریک نام گرفت زیرا چون نور خورشید به آن نمی‌رسد.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 87 دوشنبه 19 خرداد 1393 نظرات (0)
در هر سال دو روز وجود دارد که خورشید هنگام ظهر، یعنی هنگامی که بیشترین ارتفاع را در آسمان دارد، در مناطقی که عرض جغرافیایی آنها بین ۲۳٫۵ درجه جنوبی و ۲۳٫۵ درجه شمالی است، تقریبا به صورت عمود بر زمین می‌تابد. در این هنگام اجسام سایه نخواهند داشت و ارتفاع خورشید در آسمان نزدیک به ۹۰ درجه […]

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 86 پنجشنبه 15 خرداد 1393 نظرات (0)
ستاره شناسان موفق شدند با استفاده از تلسکوپ غول پیکر VLT رصدخانه شیلی در آسمان نيمكره جنوبی، طی رصدهای مداوم در منطقه ی ابر ماژلانی بزرگ ، برای نخستین بار تصویری سه بعدی را از اتفاقات پس از انفجار ابرنواختری عظیم بانام SN1987A ثبت کنند

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 83 دوشنبه 12 خرداد 1393 نظرات (0)

روزی روزگاری، در حدود 4 میلیارد سال پیش،مریخ نیز درست مانند زمین سیاره ای گرم و بارانی بود. آب مایع در رودخانه های طویلی که در سطح مریخ جریان داشتند و به دریاهای کم عمق ختم می شدند جاری بود. لایه ذخیمی از اتمسفر (جو) سیاره را پوشانده و آنرا گرم نگه می داشت.

علاوه بر این، بر طبق باور برخی دانشمندان و نیز نتایج بدست آمده از تحقیقات آنها تا به امروز، برخی از گونه های حیات میکروبی و باکتری ها و حتی بالاتر از آن در مریخ وجود داشته واین در حالی بود که این گونه های حیات در حال رشد و تکامل بودند. مریخ در راهی قدم گذاشته بود که به سیاره  دومی برای زندگی و حیات درست مانند همسایه اش زمین تبدیل می شد.

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 89 دوشنبه 12 خرداد 1393 نظرات (0)

نیل آرمسترانگ، فضانورد آمريکايی و نخستين انسانی که روی ماه قدم گذاشت، روز شنبه و در سن ۸۲ سالگی درگذشت. او اولین فضانوردی بود که طی ماموریت تاریخی آپولو ۱۱ در ۲۰ ژوئیه ۱۹۶۹ (۲۹ تیر ۱۳۴۸) قدم بر کره ماه نهاد. این فضانورد پیشین آمریکایی، در ماه‌های اخیر تحت عمل جراحی قلب قرار گرفته بود و متاسفانه در حالی که چند روز پيشتر تولد خود را جشن گرفته بود، چشم از جهان فروبست. او در لحضه تاریخی که قدم بر ماه گذاشت چنین گفت: «این گامی کوچک برای یک انسان و جهشی بزرگ برای بشریت است.» جمله ای که برای همیشه در یادها خواهد ماند.

نيل آرمسترانگ در سال ۱۹۹۹ با همسرش کارول ازدواج کرده و همواره در انظار عمومی و پروژه های مختلف علمی حضور داشت. در ماه فوريه سال جاری ميلادی، شش ماه پيش، در مراسم تقدير از «جان گلن» اولين فضانورد آمريکايی که مدار زمين را دور زد، حاضر شده بود. بر اساس گزارشی از شبکه ای-بی-سی آمریکا آرمسترانگ از سه هفته پيش به عارضه ای قلبی دچار شده بود. در ادامه این مقاله به شرح کامل زندگی او خواهیم پرداخت...

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 79 دوشنبه 12 خرداد 1393 نظرات (0)


بدون شک یکی از مهمترین و به یادماندنی ترین لحضات در تاریخ علم نجوم را می توان لحضه ورود و نشست کاوشگر هویگنس بر سطح تیتان (بزرگترین قمر سیاره زحل) دانست. در این ماموریت مدارگرد کاسینی و کاوشگر هویگنس به صورت یک مجموعه دوتایی و در تاریخ 15 اکتبر 1997 از زمین به سوی تیتان پرتاب شدند. در تاریخ 24 دسامبر 2004 مدارگرد کاسینی از کاوشگر هویگنس جدا شده و ماموریت خود را آغاز نمود. پس از گذشت مدت زمانی در حدود 8 سال سرانجام در تاریخ 14 ژانویه 2005 کاوشگر هویگنس به تیتان رسیده و با موفقیت بر سطح این قمر فرود آمد.

هویگنس به گونه ای طراحی شده بود که در زمان عبور از اتمسفر تیتان  و همچنین مدت زمان کوتاهی در سطح قمر به جمع آوری و ارسال داده ها بپردازد. این کاوشگر در حدود 90 دقیقه پس از فرود به ارسال داده پرداخت و این ماموریت یکی از موفقیت آمیزترین ماموریت های فضایی تا به امروز بوده است. همچنین تیتان تا به امروز دورترین جرمی به شمار می آید که یک کاوشگر موفق به فرود بر روی آن شده است. در ادامه این مقاله ویدیوی فرود را می توانید مشاهده نمایید.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 106 پنجشنبه 08 خرداد 1393 نظرات (0)

جمعه ، عبور شهاب سنگی از فراز کوه های اورال روسیه، باعث مجروح شدن هزاران نفر گردید. لحضه ای هراس انگیز، در حالی که آسمان فروزان گشته و برای دقایقی پایان دنیا را برای بسیاری از شهروندان تداعی نمود.

وزن این شهاب سنگ در حدود 10هزار کیلوگرم تخمین زده شده است. این سنگ آسمانی در حوالی شهر چلیابینسک پس از برخورد با اتمسفر زمین از هم متلاشی گشته و با صدمه رساندن به بیش از 4000 ساختمان، خساراتی معادل با 33 میلیون دلار برجای گذاشت.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 93 پنجشنبه 08 خرداد 1393 نظرات (0)

آیا تاکنون راجع به نقل مکان و سفر به محیطی بسیار بزرگتر و متفاوت از مکان فعلی که در آن زندگی می کنید فکر کرده اید؟! زمین سیاره ای زیبا و شگفت انگیز است اما رشد چشمگیر جمعیت و تغییرات عظیم ناشی از فعالیت ها و تخریب انسان ها می تواند شرایط حیات را در این سیاره بسیار مشکل نماید. پس چطور است به مشتری برویم!!!؟

سیاره مشتری دارای جرمی حدود 318 برابر زمین بوده به طوری که قادر است 1300 زمین را در خود جای دهد. اما دانش ما در رابطه با این سیاره تا چه حدی است؟ آیا با توجه میدان های مغناطیسی و تشعشعات قدرتمند این سیاره امکان حیات در آن وجود دارد؟ به زودی به شکل دقیق تری خواهیم فهمید چرا که جونو (juno) در حال آماده سازی برای سفر به این سیاره و ارسال اطلاعات دقیقی پیرامون مشتری برای ما خواهد بود.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 71 چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
منظومه شمسی پذیرای چندین سیاره است که هر کدام داستان خاص خود را داند اما در خارج از این منظومه چه خبر است که شاید عده ای از ما از آن بی خبر باشیم. اگر می خواهید با جالب ترین سیاره های خارج از منظومه شمسی آشنا شوید با ما همراه باشید.
بی بی سی: منجمان از کشف 32 سیاره تازه ورای منظومه شمسی خبر داده اند.
محققان می گویند این سیارات به اصطلاح "خارجی" ابعاد بسیار متنوعی دارند. جرم بعضی از آنها 5 برابر زمین است و جرم بعضی نیز به پنج تا ده برابر مشتری می رسد. - See more at: http://www.hupaa.com/20000000000004168/%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D9%85%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C#sthash.leuDopia.dpuf
بی بی سی: منجمان از کشف 32 سیاره تازه ورای منظومه شمسی خبر داده اند.
محققان می گویند این سیارات به اصطلاح "خارجی" ابعاد بسیار متنوعی دارند. جرم بعضی از آنها 5 برابر زمین است و جرم بعضی نیز به پنج تا ده برابر مشتری می رسد. - See more at: http://www.hupaa.com/20000000000004168/%DA%A9%D8%B4%D9%81-%D8%AF%D9%87-%D9%87%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D8%AA%D8%A7%D8%B2%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%AE%D8%A7%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%86%D8%B8%D9%88%D9%85%D9%87-%D8%B4%D9%85%D8%B3%DB%8C#sthash.leuDopia.dpuf

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 158 چهارشنبه 31 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 

سیاه چاله : اجرام فضایی دارای شعاع کم(در حدود یک دهم شعا ع زمین)و جرم بسیار زیاد می باشد (بیش از 5 برابر جرم خورشید).یکی ازخصوصیات ان ها گرانش زیاد انهاست که حتی نور را در خود جذب می کنند.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 71 جمعه 26 اردیبهشت 1393 نظرات (0)
درحالي که تئوري‌هاي فعلي بر رد امکان وجود ستارگان غول‌پيکر تأکيد مي‌کنند، دانشمندان موفق به شناسايي چهار ستاره‌اي شدند که اين قوانين را بطور کلي نقض کرده‌اند.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 80 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

 در ادامه این مطلب، ویدئوی مراحل ورود و نشست مریخ نورد "کنجکاوی"  نمایش داده شده است. شما می توانید به طور مستقیم این ویدئو را در سایت هشت نجوم مشاهده نمایید و یا اگر از اینترنت هایی با سرعت پایین استفاده می کنید، لینک مستقیم دانلود ویدئو نیز برای شما قرار داده شده است. همچنین در تصاویری که در ادامه می بینید مراحل مختلف ورود، تا لحضه نشست فضاپیما، نقطه فرود و مشخصات فنی مریخ نورد نشان داده شده است.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 77 یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

جستجو به دنبال حیات فرازمینی با تمرکز برگوش دادن به سیگنال های رادیویی که ممکن است به شکل عمدی از سوی موجوداتی هوشمند در خارج از زمین به سوی ما فرستاده شوند ادامه دارد. اما حتی اگر این تمدن های بیگانه هیچگونه تلاشی در جهت برقراری ارتباط با ما انجام ندهند، بازهم فعالیت های آنها می تواند نشانه هایی قابل ردیابی برجای گذارد. در اینجا به برسی برخی از این مهمترین نشانه های قابل ردیابی که اخیراً توسط ریچارد کاریگان ازآزمایشگاه شتاب دهنده های بین اللملی درایلی نویز به چاپ رسیده است خواهیم پرداخت.

1 – به دلیل وجود نورهای مصنوعی ، شهرهای کره زمین در شب از فضای خارج از سیاره قابل رویت می باشند، از اینرو این امکان وجود دارد که سیارات فراخورشیدی متمدن و قابل سکونت نیز دارای اینچنین آلودگی های نوری باشند.



تعداد صفحات : 3

درباره ما
Profile Pic
وبسایتی برای نجوم ایران نویسنده و مدیر وبسایت : محمد محسن احمدی وجد نظر یادتون نره آدرس وبلاگ : mohsen2014.blogfa.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    کانال ما در آپارات
    عضویت در سایت
    فرصت را از دست ندهید همین الآن در سایت عضو شوید



    برای عضویت کلیک کنید

    کانال ما در کلوب


    برای ورود کلیک کنید

    آمار سایت
  • کل مطالب : 114
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 2
  • تعداد اعضا : 24
  • آی پی امروز : 31
  • آی پی دیروز : 39
  • بازدید امروز : 36
  • باردید دیروز : 120
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 347
  • بازدید ماه : 297
  • بازدید سال : 4,764
  • بازدید کلی : 42,686
  • کدهای اختصاصی