loading...
هشت نجوم
آخرین ارسال های انجمن
محمد محسن احمدی وجد بازدید : 115 دوشنبه 05 بهمن 1394 نظرات (0)

مجموعه Incredible Planets And Space شامل زیباترین تصاویر از فضا و سایر کرات می باشد. این مجموعه به تصاویری دلنشین و با کیفیت فوق العاده عالی HQ با رزولوشن ۱۶۰۰×1200 می پردازد که موضوع های مختلف فضایی را در بر می گیرد . شما از هم اکنون می توانید این مجموعه تصاویر فوق العاده زیبا را با کیفیتی عالی از وبسایت دانلودها دریافت نمایید.

 

Incredible%20Planets%20And%20Space مجموعه زيبا و خيره كننده از تصاوير فضايي و ساير سيارات

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 109 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)


قرآن كريم در مورد سياه چاله ها مشخصاتي را بيان مي كند.

اين مشخصات عبارتند از : 
1) آن ها ستارگاني در حال حرکت هستند. (همان گونه كه علم مي گويد)
2) آن ها پنهان هستند. (همان گونه كه علم مي گويد نور نيز نمي تواند از آن ها عبور كند)
3) آن ها ستارگاني جارو کننده هستند. (همه چيز را مي بلعند)
ابتدا آياتي از قرآن كريم را بررسي مي كنيم و بعد از ديد علمي به اثبات آن مي پردازيم

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 125 شنبه 18 مهر 1394 نظرات (0)

دانشمندان به تازگی به این نتایج رسیده اند که تمام عناصر سازنده بدن انسان در قلب ستارگان تشکیل شده.و حیات در سیارات با ستارگان نسبت مستقیم دارد که برای مطالعه بیشتر می توانید به این لینک و این لینک مراجعه فرمایید.

اما در مورد شکل گیری ستارگان نیز هرکسی مطالعاتی در زمینه ستاره شناسی دارد می داند که ستارگان در فضا به وسیله گازها و گرد و غبارشکل می گیرند.[منبع در ویکی پدیای فارسی]

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 124 جمعه 22 اسفند 1393 نظرات (0)

همزمان با آخرین روزهای سال 2013 میلادی، خبرگزاری رویترز مجموعه‌ای از بهترین تصاویر فضایی سال را انتخاب و مجددا منتشر کرده است.

این تصاویر منتخب، به مرور رویدادهای فضایی و نجومی سال 2013 پرداخته‌اند که از حرکت شهاب‌سنگ بر فراز شهرهای روسیه و تجربیات فضانوردان در ایستگاه فضایی بین‌المللی تا نمای دیدنی اجسام فضایی از زمین و سیاره آبی‌رنگ ما از منظر فضا را در برگرفته‌اند.



«وَزَيَّنَّا السَّمَاء الدُّنْيَا بِمَصَابِيحَ وَحِفْظًا ذَلِكَ تَقْدِيرُ الْعَزِيزِ الْعَلِيم»

«و آسمان (محسوس) دنيا را به چراغهاي رخشنده (مهر و ماه و ستارگان) زيب و زيور داديم و آن را حفظ کرديم»

فصلت﴿۱۲﴾

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 126 سه شنبه 06 آبان 1393 نظرات (0)

 

سیاهچاله چیست؟
سیاهچاله ناحیه ای از فضاست که تجمع جرم در آن آنقدر زیاد است که اشیاء نزدیک آن هیچ راهی برای گریز از کشش گرانشی ان ندارند.برای درک بهتر اگر شما یک سنگی را از سطح به بالا پرتاب کنید،سنگ بالاخره به پایین می آید(به خاطر وجود نیروی گرانش).و اگر این سنگ را با سرعت بیشتری به بالا پرتاب کنید،ممکن است بر گرانش غلبه کند و آنقدر به بالا برود که از جو زمین خارج بشود...
 




محمد محسن احمدی وجد بازدید : 86 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
قرآن از خورشید سخن گفته است و آن را « چراغ » نامیده است و این نام گذاری با توجه به علوم و اکتشافات فضایی اخیر بسیار دقیق می نماید . در ادامه مطلبی که شهادت به دقت این کلمات می دهد را با هم می خوانیم...

 

The Qur'an speaks of the sun and the "Light" is called and named according to the latest science and space exploration is very accurate. Read carefully the words of the testimony that we read together ...

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 85 شنبه 05 مهر 1393 نظرات (0)
يكي از نمادهاي زندگي ويا شايد سرچشمه آن بر روي كره زمين خورشيد مي باشد ، اما خداوند در قرآن از زماني خبر ميدهد كه اين ستاره ...

 

Or maybe one of the symbols of the origins of life on earth is the sun, but God has since announced that the star ...

 

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 446 چهارشنبه 17 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

ورشید سرانجام به پایان سوخت هسته ای اش می رسد و حدود 5/4 میلیارد سال دیگر می میرد. البته داستان مرگ خورشید از یک سری وقایع تشکیل شده است که ابتدا خورشید را به غول سرخ، سپس به ریز نقش سفید، و در نهایت به یک ستاره ریز نقش سیاه تبدیل می کند. این فرآیند 5/3 میلیارد سال دیگر آغاز میشود؛ وقتی که هلیم در هسته خورشید شروع به همجوشی و تولید کربن میکند و خورشید شروع به انبساط میکند. پیش بینی وضع آب و هوای زمین در آن زمان داغ، درخشان و مه آلود خواهد بود؛ زمانی که خورشید همچون غولی در آسمان بزرگ و بزرگتر می شود. زمانی که خورشید دو سومِ  آسمان را پوشانده، دمای چند هزار درجه ای روی زمین مدت هاست که جوّ و اقیانوس هایش را تبخیر کرده است. سرانجام، لایه خارجی خورشید، عطارد، زهره، زمین و حتی مریخ را در کام خود فرو  میبرد و با جذب حرارت از مرکزش 3000 بار درخشان تر میشود. در این زمان خورشید به یک ستاره غول پیکر تبدیل گشته است.


http://www.noojum.com/images/stories/news/world/death-of-sun2.jpg


محمد محسن احمدی وجد بازدید : 100 دوشنبه 15 اردیبهشت 1393 نظرات (0)

شاید برای شما هم چنین سوالی پیش آمده باشد که بزرگترین ها در دنیای پیرامون ما کدام اجسام می باشند.

اگر تاکنون در نزديکي اهرام مصر و يا برج دبي ايستاده باشيد عظمت و بزرگي اين سازه ها شما را حيرت زده خواهند نمود.

اما آنچه در این مقاله به برسی آن خواهیم پرداخت  به چنان ساختارهای عظیمی در جهان اشاره دارد که حتی تصور اندازه برخی از آنها نیز دشوار است.  

در ادامه این مطلب، 10 انتخاب برتر برای بزرگ ترین اجرام در کیهان را به شما معرفی خواهیم نمود. در این مقاله با بزرگ ترین  سیاره، بزرگ ترین ستاره، بزرگ ترین سنگ آسمانی، بزرگ ترین سیاهچاله ، بزرگ ترین کهکشان، و دیگر ساختارهایی از کیهان آشنا خواهید شد که شاید تاکنون حتی نام آنها را نیز نشنیده باشد. اینها بزرگترین اجرام در جهان هستی می باشند:


محمد محسن احمدی وجد بازدید : 109 شنبه 10 اسفند 1392 نظرات (0)
گرچه انسان هزاران سال است که به مطالعه آسمان ها و کیهان پرداخته، اما هنوز اطلاعات بسیار اندک و ناچیزی پیرامون فضا و جهان اطراف خود دارد. همچنان که در راستای افزایش دانش و آموخته های خود گام برمیداریم، هر روزه با مسائل شگفت آور جدیدتری آشنا می شویم و این درحالیست که برخی از آنها بسیار پیچیده و گیج کننده می باشند. در ادامه این مقاله به مجموعه ای از شگفت انگیزترین، جالب ترین و عجیب ترین حقایق نجوم و دانش ستاره شناسی اشاره خواهیم نمود.

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 125 شنبه 10 اسفند 1392 نظرات (0)

حقیقات جدید که در دو مجله علمی معتبر منتشر شده نشان می‌دهد که خطر برخورد سیارک‌های بزرگ و شهاب سنگها با زمین بیشتر از آن چیزی است که دانشمندان تصور می‌کردند، سالانه بطور میانگین در حدود ۲۶۰۰۰ شهاب سنگ ریز و درشت هر یک به وزن بیشتر از ۱۰۰ گرم بر زمین سقوط می کنند. دانشمندان معتقدند برخی سیارک‌های بزرگ در فضا ضربه خورده و شکسته شده اند، این سیارکها به هزاران شهاب سنگ تقسیم شده که عاملی خطر آفرین برای زمین هستند.


12410_huge_meteor_hitting_earth_widescreen_wallpaper

محمد محسن احمدی وجد بازدید : 116 سه شنبه 15 بهمن 1392 نظرات (1)

 

 

 

اندرومندا چيست ؟

نزدیک ترین کهکشان مارپیچی که شبیه کهکشان ماست آندرومدا نام دارد. حتی در شرایط رصدی متوسط هم میتوان آن را همچون ابری مه آلود از گاز و غبار دید. در یکی از خبرهای اخیر ناسا درباره اش چنین آمده: ((... کهکشان آندرومدا را اخترشناس ایرانی، عبدالرحمن صوفی، به نام  «ابر کوچک» می شناخته و در سال 964 میلادی در کتابش «صورالکواکب» به آن اشاره کرده است. احتمالا این اخترشناس ایرانی آن را در سال 905 میلادی رصد کرده است...))

درباره ما
Profile Pic
وبسایتی برای نجوم ایران نویسنده و مدیر وبسایت : محمد محسن احمدی وجد نظر یادتون نره آدرس وبلاگ : mohsen2014.blogfa.com
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    کانال ما در آپارات
    عضویت در سایت
    فرصت را از دست ندهید همین الآن در سایت عضو شوید



    برای عضویت کلیک کنید

    کانال ما در کلوب


    برای ورود کلیک کنید

    آمار سایت
  • کل مطالب : 114
  • کل نظرات : 15
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 24
  • آی پی امروز : 32
  • آی پی دیروز : 39
  • بازدید امروز : 37
  • باردید دیروز : 120
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 348
  • بازدید ماه : 298
  • بازدید سال : 4,765
  • بازدید کلی : 42,687
  • کدهای اختصاصی